fbpx

Légy viszonteladónk

A cég hazai, családi tulajdonban lévő, helyi vállalkozás, Baranya és Tolna megye harmadik legnagyobb sütőipari vállalata.

A Pékinas Manufaktúránál felismertük a funkcionális termékek fontosságát, és épp ilyen pékáru fejlesztésén dolgozunk. Sosem állunk meg, folyamatosan kísérletezünk, innoválunk. Nem véletlen Cégünk választott jelmondata: „Hagyomány és Innováció”.

Miért legyél viszonteladónk?

velünk biztonságot nyújthatsz vásárlóidnak!

A legfontosabb kiemelni, hogy a termékek elkülönítetten, tiszta üzemben készülnek, kizárva így minden keresztallergizációt. (Tiszta üzem az az üzem, ahol csak gluténmentes terméket gyártanak a gyártósoron.) A Pékinas 5 fronton is vizsgálja a termékeket, ezáltal biztosítva a garantált mentességet. Kizárólag auditált beszállítóktól, tiszta üzemből vásároljuk az alapanyagokat, melyeket mi is gluténmentes gyártósoron, folyamatos minőségellenőrzés mellett készítünk! A termékeink kizárólag zárt csomagolásban hagyhatják el az üzemet, kikerülve ezzel bármely keresztszennyeződés lehetőségét! Minden alapanyagunk minden összetevőjét vizsgáljuk, nem becsült, hanem pontos értékekkel dolgozunk, így termékeink minden esetben pontos adatokkal rendelkeznek a beltartalomról.

Pékinas felelősséget vállal termékeiért, számunkra a fogyasztók bizalma és egészsége a legfontosabb!

Tervezhető raktározás, rendelési folyamat

Gluténmentes termékeink fagyasztott állapotúak, amelyek otthon egyszerűen felengedhetőek, vagy zárt csomagolásban 4 napos szavatossági idővel kerülnek a polcokra. Fagyasztott állapotban hosszan eltarthatók, így tervezhető a raktározás, rendelés folyamata.

hamarosan védőgázas kínálattal is bővítheted a termékeid

Már úton van az a csomagológépünk, amely lehetővé teszi, hogy védőgázas csomagolásban kínáljuk ezeket a termékeket. Ez a csomagolás javítja majd az eltarthatóságot, biztosítja a frissességet, ezáltal a kulináris élményt.

minőségi pékáru minőségi boltnak

Fontos számunkra, hogy nyomon követhessük termékeink útját a beszállítótól, tiszta üzemünkön át egészen az eladótérig, így elsőosztályú termékeinket csak kiemelt partnereink értékesíthetik, akik szintén a minőség az első!

ízletes termékek, folyamatosan megújuló kínálat

Folyamatosan új ízeken dolgozunk, fejlesztünk, kísérletezünk, így kínálatod állandóan megújíthatod! Heteken belül 4 féle gluténmentes cukrásztermékkel is piacra lépünk. S hogy melyek ezek? Ezt még nem áruljuk el, legyen meglepetés!

Szeretnél viszonteladónk lenni? Írj nekünk!

Minőségi gluténmentes pékáru, minőségi üzletekben!

Hírlevélre feliratkozás

Ha szeretne értesülni aktuális híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkozott.