Készíts otthon pár perc alatt gluténmentes zsemlemorzsát a Pécsi Pékinas Manufaktúra gluténmentes kenyeréből.

Hozzávalók:

  • Pékinas gluténmentes formakenyér

Elkészítés:

A házi gluténmentes zsemlemorzsa, roppant egyszerűen mi magunk is elkészíthetünk.

Sokszor fordul elő, hogy marad meg kenyerünk, vagy esetleg pár naposan már nem esszük meg olyan jóízűen, mint frissen. Ezeket a darabkákat érdemes összegyűjteni, apró kockákra vágva kiszárítani.

A zsemlemorzsa sokkal finomabb lesz, ha ezeket a kenyérkockákat sütőben aranybarnára pirítjuk darálás előtt. A ledarált morzsát jól zárható üvegben tárolva fel tudjuk használni mindenhez, amihez zsemlemorzsára van szükségünk.

Jó étvágyat hozzá!

Hírlevélre feliratkozás

Ha szeretne értesülni aktuális híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Köszönjük, sikeresen feliratkozott.