fbpx

A Pékinas 5 védelmi pajzsa a garantáltan

gluténmentes termékekért.

A minőség alappillérei a Pékinasnál!

1. biztonság

Vásárlóink, követőink között sokszor felmerül a kérdés, hogyan garantálja a Pékinas a gluténmentességet a zöld karikás logóval ellátott termékek esetében! Bárki, aki mentes élelmiszerek gyártásával foglalkozik, óriási felelősséggel tartozik a vásárlói felé! Ha az étel gluténnal szennyeződik, annak komoly fizikai következményei lehetnek a fogyasztóra nézve! GM pékáruinkkal nemcsak a jó ízeket, a frissességet, az eltarthatóságot kell biztosítanunk, hanem a 100 % gluténmentességet is! A minőség legfőbb alappillére ez esetben a BIZTONSÁG! Minden egyes GM termékünk összetételét nagy körültekintéssel, élelmiszer-technológus bevonásával tervezzük! Ez az első lépés a tökéletes GM minőség felé vezető úton!

2. tiszta üzem

Honnan tudod, hogy garantáltan gluténmentes terméket vásárolsz, ha a Pékinas zöld karikás péksüteményeit választod? A „biztonság” után a minőség második alappillére a „TISZTA ÜZEM”! De mit is jelent ez pontosan? Minden zöld logós termékünk elkülönítetten, olyan gyártósoron készül, melyen csak gluténmentes termékeket gyártunk, kizárva ezzel minden keresztszennyeződést! De ez még mindig nem minden! 3 további minőségi alapelv mentén dolgozunk azon, hogy 100 %-ban garantálhassuk a Pékinas finomságok gluténmentességét!

3. folyamatos ellenőrzés

A Pékinas gluténmentes termékeit fagyasztott állapotban vásárolhatod meg. Elég otthon szobahőmérsékleten kiengedni, és már fogyaszthatod is. A gluténmentesség mellett számos fronton harcolunk! A biztonságról és a tiszta üzemről már írtunk, a harmadik védőpajzsunk a TERMÉKEK FOLYAMATOS ELLENŐRZÉSE. A sütési folyamat minden egyes szakaszában ellenőrizzük a termékeinket, melyek fagyasztott, csomagolt állapotban kerülnek csak ki az üzemből, ezzel is garantálva a mentességet!

4. auditált beszállítók

A tiszta üzemben, gluténmentes gyártósoron készülő termékeket a gyártási folyamat minden szakaszában ellenőrizzük, és az üzemet kizárólag zárt csomagolásban hagyják el az elkészült gluténmentes pékáruk!

De mi történik a gyártás előtt? Fontos, hogy az alapanyag is garantáltan biztonságos legyen, így a Pékinas minden beszállítóját rendszeresen auditálja az ún. BCR szabvány alapján. Ez biztosítja, hogy beszállítóink a gyártási, feldolgozási eljárásuk során betartsák a rájuk vonatkozó szigorú élelmiszerbiztonsági előírásokat! Kizárólag olyan beszállítókkal dolgozunk, akik képesek biztosítani a tiszta üzemet!

5. bevizsgált alapanyag pontos értékekkel

A gluténmentes termékek gyártása, forgalmazása nem játék, óriási a felelősségünk, hiszen ha a termékünk gluténnal szennyeződik, annak komoly egészségügyi következményei lehetnek a fogyasztóra nézve. Ezért is “harcolunk” több fronton a glutén ellen! Az utolsó, de nagyon fontos védőpajzsunk pedig a következő: minden alapanyagunk tartalmát, összetevőjét bevizsgáltatjuk az Élelmiszerlánc Biztonsági Centrum Laboratóriumában, és az eredményeket dokumentáljuk! Nem becsült, hanem pontos értékekkel dolgozunk, mi tényleg tudjuk, mi van az adott gluténmentes péktermékünkben, így tudunk felelősséget vállalni, és csakis így építhetünk bizalmat a gluténmentes vásárlóink körében! 

Minőségi gluténmentes pékáru,

minőségi üzletekben!

en_GBEnglish